985
جزئیات وبلاگ
مایکروسافت و اینتل در حال رفع مشکل اتمام زود هنگام شارژ باتری در ویندوز ۱۰ هستند
اگر شما اکنون از ویندوز ۱۰ بر روی لپ تاپ خود استفاده می کنید، مطمئنا می دانید که رایانه شما نسبت به قبل کم تر شارژ باتری را نگه می دارد و خیلی زود تر از حالت طبیعی شارژ باتری به اتمام می رسد. گویا این مشکل از طرف مایکروسافت، اینتل و ویندوز ۱۰ بوده و به همین جهت، مایکروسافت و اینتل تصمیم گرفته اند تا با کمک یک دیگر این مشکل را در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کنند.
روز پنج شنبه، سخنگوی اینتل اعلام کرد که شرکت اینتل در حال کار بر روی رفع مشکلی است که باعث می شود عمر باتری رایانه هایی که از ویندوز ۱۰ استفاده می کنند کاهش یابد. اینتل انتظار دارد تا عمر باتری در ویندوز ۱۰ برای رایانه هایی که پیش تر از ویندوز ۸ استفاده می کرده اند، هر چه زود تر به حالت طبیعی بازگردد. سخنگوی اینتل در این خصوص گفت:
تنها چند روز دیگر تا عرضه نسخه نهایی ویندوز ۱۰ باقی مانده و از این رو اینتل، مایکروسافت، توسعه دهندگان نرم افزار و سازندگان قطعات سخت افزاری سخت در تلاش هستند تا درایور های محصولات خود را با ویندوز ۱۰ همگام کرده و مشکلات آن ها را رفع کنند. به عنوان مثال مایکروسافت در روز پنج شنبه، یک به روز رسانی برای گرافیک اینتل HD که در محصولات سرفس مورد استفاده قرار گرفته منتشر کرد. این یک به روز رسانی کوچک بوده که تحت عنوان به روز رسانی فریم وِر منتشر شده است.
گاهی اوقات، کارهای اینتل و مایکروسافت بسیار به هم وابسته است. به عنوان مثال تا چند وقت پس از عرضه نسخه نهایی ویندوز ۱۰، اینتل نیز نسل جدید پردازنده های اسکای لیک را عرضه خواهد کرد. عرضه یک قطعه سخت افزاری جدید، به معنای عرضه درایور های جدید، نرم افزار های جدید است و می دانیم که سخت افزار جدید، باگ ها و مشکلات جدید دیگری نیز با خود به همراه دارد که اینتل مسئولیت رفع آن ها را بر عهده می گیرد.
اکنون اینتل و مایکروسافت با یک دیگر همکاری می کنند تا درایور قطعات اینتل که در دستگاه های مختلف مورد استفاده قرار گرفته را بهینه کنند تا مصرف باتری کاهش یافته و طول عمر آن افزایش یابد. اگر چه اکنون این شرکت ها بر روی رفع مشکلات تمرکز کرده اند اما هنوز هم مشکلاتی وجود دارند که باعث می شوند عمر باتری حدود ۱۰ درصد با آن چه که انتظار می رفت فاصله داشته باشد. مایکروسافت و اینتل انتظار دارند که عمر باتری در ویندوز ۱۰ با وجود سخت افزار های جدید و نرم افزار های جدید، درست مانند ویندوز ۸.۱ باشد.
چرا این مشکلات به وجود می آیند؟
معمولا در پروژه های بزرگ، این دست مشکلات دیده می شوند اما این بار بیشتر مشکلات از سوی اینتل بوده و برای رفع به زمان نیاز دارد. در واقع وقتی که نسخه جدیدی از یک سیستم عامل منتشر می شود و یا قطعات سخت افزاری جدیدی تولید می شوند، وجود باگ های جدید اجتناب ناپذیر است. باگ ها حتی می توانند مشکلات جدی تری را نیز به وجود بیاورند. از این رو اینتل می گوید که در حال حاضر نمی تواند مدت زمان مشخصی را جهت رفع این مشکل پیش بینی کند اما هر چه زودتر باید برای رفع این دست مشکلات اقدام شود.
حالا زمان رفع باگ ها است!
به نظر می رسد که فرآیند کد نویسی مایکروسافت دچار وقفه شده و تا روز عرضه نسخه نهایی ویندوز ۱۰، بیلد جدیدی منتشر نمی شود. اما در پشت پرده، منابع گزارش داده اند که در روز ۷ مرداد که ویندوز ۱۰ عرضه می شود، در واقع روز صفر برای ویندوز بوده و تازه آپدیت ها آغاز می شوند و مایکروسافت از طریق بخش به روز رسانی ویندوز و استور ویندوز، برنامه ها و سیستم عامل را به روز رسانی می کند تا باگ های بیشتری را رفع کند.
مایکروسافت حتی یک بیانیه رسمی نیز با این مضمون اعلام کرده است:
ما ویندوز ۱۰ را به عنوان یک سرویس معرفی کرده ایم و این بدان معناست که به روز رسانی های پی در پی ادامه می یابند و این به روز رسانی ها مشکلات امنیتی را رفع می کنند، ویژگی های جدیدی را به رایانه شما می افزایند و ویندوز ۱۰ را بهبود می بخشند.
در روز صفر یا همان ۷ مرداد ممکن است که به روز رسانی هایی برای رایانه هایی که در آن ها از قطعات اینتل استفاده شده منتشر شود. اما هنوز مشخص نیست که این به روز رسانی مشکلات را رفع می کند یا خیر.
چگونگی تاثیر کرتانا بر عمر باتری
در کنار برخی مشکلات، بسیاری از سازندگان رایانه های ویندوزی نگران این موضوع هستند که ممکن است قابلیت تشخیص صدای کرتانا عمر باتری رایانه ها را کاهش دهد. سازندگان رایانه های ویندوزی بر این باورند که قابلیت “Hey Cortana” بر طول عمر باتری رایانه تاثیر گذاشته و از عمر آن می کاهد! اما دقیقا معلوم نیست که چطور این کار را انجام می دهد. در واقع کرتانا مصرف چندانی نداشته و مقدار استفاده از سی پی یو آن تقریبا صفر بوده و تنها در حد چند مگابایت از حافظه رَم را اشغال می کند.
مایکروسافت و اینتل در حال رفع مشکل اتمام زود هنگام شارژ باتری در ویندوز ۱۰ هستند